Menu Content/Inhalt
Home arrow Servicii Web arrow Gazduire web
Gazduire web PDF Imprimare E-mail
Scris de Administrator   

Lipsa informatiilor online cu privire la zonele turistice din Depresiunea Zarand, neimplicarea autoritatilor in dezvoltarea informatiilor cu privire la comunitatea locala - existente pe reteua internet, a determinat luarea unei decizii de favorizare a comunitatii prin oferirea  in mod gratuit de gazduire a siteurilor - pentru cei care fac dovada unei activitati economice care implica un venit redus si promoveaza interesele unui grup de indivizi.

Pentru societatile care prin obiectul de activitate intreprind o activitatea economica care sa genereze un venit  - ofertele de gazduire sunt in pachet cu servicii web (implementare site) la un pret incepand de la cca 50,00 ron/luna.

Serviciile de gazduire sunt oferite de MxHost prin programul de afiliere pe servere si infrastructura de la DATA CENTER ETP situat in Bucuresti care beneficiaza de siguranta prin acces restrictionat si monitorizare 24/7. Instalatiile de aer conditionat mentin o temperatura stabila in incinta datacenter-ului. Redundanta alimentarii cu energie si in acelasi timp stabilizarea fluctuatiilor sunt asigurate de echipamente performante UPS si de un generator independent. Datacenterul are legatura principala la RDS si cu backup separat ( Euroweb ), viteza in reteaua metropolitana este de 100Mbps, iar in afara Romaniei de 10Mbps.

            Administrarea siteului este mult mai simpla:

CPanel reprezinta cea mai populara interfata web pentru configurarea site-ului si a adreselor de e-mail. La nivel mondial, este folosita de majoritatea firmelor de hosting. Din CPanel se pot configura conturile de e-mail, conturile de FTP, accesul la bazele de date, se pot proteja cu parola anumite directoare din site. Se pot instala aplicatii web in doar cateva minute, folosind interfata de administrare CPanel. Tot din CPanel se pot vizualiza statistici despre vizitatorii site-ului si traficul efectuat.

DEMO CPANEL  - click aici    ( panou administare cont hosting)

Ultima actualizare ( Friday, 23 January 2009 )
 
optimization for IE7