Menu Content/Inhalt
Home arrow Programe in derulare arrow Proiect dezvolatare Sebis.BIZ
Proiect dezvolatare Sebis.BIZ PDF Imprimare E-mail
Scris de Administrator   

 Poziţia Sebişului faţa de cele mai cunoscute atracţii turistice ale judeţului la cca 25 km de Staţiunea balneo-climaterică Moneasa, renumita zonă de agrement a Dealului Pleşa, Ciutăria, Izvorul Bumbului, Valea Zugăului etc. reprezentând una dintre portile de intrare in muntii Apuseni, o asezare intre munti cu varfurile Drocea si Piatra Pacurarului, de la stanga la dreapta de raul Crisul alb, inconjurat de o centura a Muntilor Codru-Moma - ne-a îndemnat la promovarea într-un mod cât mai public şi accesibil a frumuseţiolor acestei zone.

Sebis.BIZ
Sebis.BIZ


 Promovarea începandu-se cu paşi timizi pe domeniul Sebis.BIZ, cu puţin succes, s-au pus bazele prezentului proiect de dezvoltare a acestei zone prin domeniul Sebis.RO , în aces sens semnandu-se un contract de administrare dintre As. Around Life si inMotion SRL (deţinătorul cu dreptul de folosinşă a acestui domeniu).

Dupa insa cateva luni de insuccese datorate in parte slabei colaborari a comunitati pe acest portal, s-a renuntat la promovarea utilizând acest domeniu, toata informatia cat si campania de promovare mutandu-se pe vechiul domeniu al asociatiei Sebis.BIZ  [update: 25.09.09]

Acest proiect nu este finanţat din fondurile comunităţii locale şi nici nu prezintă opinia autorităţilor publice din zonă, il considerăm liber, realizat cu amabilitatea fiecărui participant care contribuie cu câte un cavânt aici. În acestă privinţă lista membrilor este deschisă publicului larg, cei care dau dovadă de o colaborare strânsă şi notabilă pot fi înregistraţi ca membrii şi in AS. Around Life (în conformitate cu statutul asociatiei) contribuind pe mai departe la alte proiecte în derulare.

  Ceea ce urmărim aici este stric promovarea zonei: ştiri de ultimă oră, prezentarea localurilor şi specificul lor, a zonelor de interes turistic, un prezent şi istoric detaliat al zonelor de agrement, toate acestea fiind deschise spre comentariu publicului larg; încercând să realizăm  un ghid turistic al celui care ne păşeşte pragul.

Ultima actualizare ( Saturday, 03 April 2010 )
 
optimization for IE7